Joy Organzing opruimcoach en werkdrukcoach

Thuis aan de slag

Soms heb je het thuis even niet op orde omdat andere zaken je aandacht vragen. Allerlei gebeurtenissen in het leven kunnen ervoor zorgen dat je geen tijd en energie over hebt voor je huis(houden). Denk aan een verhuizing, ziekte, geboorte of juist een overlijden. Je moet snel weer ergens zijn of je bent blij dat je eindelijk even kunt bijkomen van een drukke dag. Met een beetje geluk werk je wat spullen weg in een kast, maar echt opgeruimd krijg je het niet. In je ooghoek zie je een stapel ongeopende enveloppen liggen en je herinnert je vaag dat je nog een betaalverzoek hebt openstaan. Of waren het er nou meer?

 • Wil jij graag weer rust in je huis, leven en in jezelf?

 • Maar weet je simpelweg niet hoe of waar je moet beginnen?

Goed nieuws: ik kan je helpen!

Tijdens een quickscan kijk ik met je mee in een bepaalde ruimte in het huis. Je krijgt advies over hoe je de ruimte handiger en effectiever kunt indelen. Het kan zijn dat we gelijk wat kleine aanpassingen doen, zoals meubels verplaatsen. Maar misschien wil je het eerst laten bezinken en zelf nog inspiratie opdoen naderhand. Hoe dan ook, je wordt in ieder geval gestimuleerd om in de actiestand te komen en de ruimte aan te pakken. Ik help je bij de start en jij kunt weer verder!

Is een quickscan niet voldoende en heb je behoefte aan meer hulp? Kies dan voor het basic pakket. Samen gaan we aan de slag met opruimen, administratie ordenen of een planning voor je huishouden maken.

Elke sessie begint met een gesprek. We bespreken eerst wat je wil bereiken. Waar heb je nu het meest last van en wat wil je weer op orde hebben?

 • 1. Opruimen: als ons plan duidelijk is, gaan we beginnen! Samen nemen we alle spullen door. Dit kunnen kleren uit een uitpuilende kledingkast zijn, maar ook etenswaren uit je voorraadkast. Misschien krijg jij de huiskamer maar niet netjes, of wil je graag de schuur uitgemest hebben zodat je weer bij je tuinspullen kunt.
  Ik begeleid je bij het maken van keuzes. De regie ligt continu bij jou. Jij bepaalt, jij bent in control! Mijn vragen zijn bedoeld om jou te laten nadenken en te kiezen.
  Wanneer het sorteerproces klaar is, gaan we alles wat je wilt houden weer inpakken. Dit gebeurt op een overzichtelijke manier, zodat je straks weet waar je alles weer kunt opbergen.

 • 2. Administratie: nadat we duidelijk hebben waarom de huidige situatie niet werkt, gaan we zorgen voor overzicht. We kunnen starten met (het creëren van) de administratieplek, we kunnen ook eerst door de papieren gaan. Wat kan in het archief en wat is nog recent? Is er nog ongeopende post? Moeten er acties worden ondernomen, zoals rekeningen betalen, rijbewijs verlengen, abonnement opzeggen? Ik help je gelijk met het DOEN. Misschien lukt het wel tijdens onze afspraak om die lang uitgestelde belafspraak te voltooien en anders plan ik die met je in, zodat het je later zelf lukt.
  Krijg je vooral digitale post, dan doe we dit achter de computer en nemen we de inbox van je email door. Ik help je met het aanleggen van (digitale) mappen, zodat je het overzicht houdt als onze sessie klaar is.

 • 3. Plannen: soms zit je leven zo vol met ‘moet’ taken, dat je moeilijk kunt ontspannen en veel stress ervaart. Je vergeet afspraken op te schrijven, er mist een duidelijke taakverdeling in jullie gezin en je bent altijd aan het zorgen en regelen.
  Je vindt het lastig om hier verandering in aan te brengen. Logisch, want dit is waarschijnlijk al een hele tijd de situatie waarin jij verkeert.

  Herkenbaar? Dan gaan we er wat aan doen!

  Ik help je met het overzichtelijk maken van je taken en keuzes te maken. Ik haal je even uit de situatie, zodat je met een frisse blik en vanaf een afstandje naar je leven kunt kijken. Waar ben je eigenlijk overal zo druk mee? Zijn er zaken bij die je weg kunt laten of anders kunt indelen? Welke (kleinere) acties horen bij een taak?
  Zodra dat duidelijk is, worden de taken die overblijven, ingepland. Indien wenselijk, zoek ik samen met je uit wat voor jou of jullie gezin een handige planner of agenda is.

Quickscan basic

Soms heb je even wat input van buitenaf nodig. Iemand die meekijkt in je huis naar zaken die handiger kunnen. In dit adviesgesprek van 30 á 40 minuten denk ik met je mee hoe je een ruimte in huis met een paar simpele handelingen kunt aanpassen. Je krijgt direct tips en advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Achteraf krijg je dit ook op papier. Deze investering bedraagt €45,-.

Quickscan plus

In dit adviesgesprek van 90 minuten hebben we de tijd om meerdere ruimtes in huis te bespreken. Waar loop jij tegenaan qua indeling en styling van kasten en meubels? Je krijgt direct tips en advies waar je zelf mee aan de slag kunt. Achteraf krijg je dit ook op papier. Deze investering bedraagt €95,-.

Pakket standard

In deze sessie van 3 uur gaan we samen aan de slag met: opruimen, administratie of plannen. Inclusief: – intakegesprek (besluit je om na het intakegesprek geen sessie plannen, dan breng ik eenmalig €60,- in rekening) – evaluatiegesprek (telefonisch of online) – verslag van onze werkzaamheden Exclusief: – afvoeren naar afvalpunt/kringloopwinkel/etc. – reiskosten van €0,19 per kilometer (bij afstand langer dan 15km) Bij een eenmalige sessie komen we al een heel eind. Weet jij op voorhand al dat je behoefte hebt aan meerdere sessies? Profiteer dan van korting!

Totale investering

1 sessie (3 uur) €180,-

3 sessies (3×3 uur) €513,- (korting van €27,- t.o.v. 3 losse sessies)

6 sessies (6x3uur) €990,- (korting van €90,- t.o.v. 6 losse sessies)

Pakket mama 

Kan wel eens interessant zijn. Als ervaringsdeskundige (moeder van 2 kids, 4 en 1 jaar oud), kan ik als geen ander advies geven over het opruimen van speelgoed en andere kinderspullen. Is jouw gezin op zoek naar een handige, overzichtelijke en vooral structurele oplossing voor dit specifieke opruimprobleem? Hebben jij en je je partner discussies over het huishouden en zorgt dit voor onduidelijkheid en ergernissen? Lopen jullie regelmatig achter de feiten aan omdat er altijd wel iemand naar zwemles, een speelafspraak of kinderfeestje moet?

Met dit pakket heb je niet alleen de optie om samen te gaan opruimen/administratie ordenen/plannen, maar krijg je ook speciaal op jouw gezinssituatie afgestemd advies en een plan van aanpak.

Denk aan:

– speelgoed opruimen en opgeruimd houden
– samen opruimen met je kind
– taakverdeling binnen het gezin
– agendabeheer van het gezin
– balans tussen gezin, werk en vrije tijd.

Dus zeg gedag tegen de momzilla die altijd maar druk is en zeg hallo tegen zenmama die alles onder controle heeft.

Omdat ik helemaal kan afstemmen op jouw wensen, maak ik graag een prijs op maat.

Large pakket
 • wil jij dat je kasten er niet alleen opgeruimd maar ook strak en aantrekkelijk uitzien?
 • heb jij wel eens een poging ondernomen om opbergbakjes aan te schaffen maar was het resultaat steeds nét niet?
 • heb je eigenlijk geen tijd (en geen zin om tijd te maken) en besteed je dit liever uit?

Dan is dit echt iets voor jou!
Ik neem jou hier net iets meer uit handen dan bij het basic pakket. Dit is next level opruimen, omdat we niet alleen jouw kast gaan opruimen, maar ook gaan stylen. Jij trekt straks je kast vol bewondering en trots open en geniet van het aangezicht van perfect opgeborgen spullen.

Inclusief:

– uitgebreid intakegesprek
– opbergproducten
– evaluatie gesprek (telefonisch of online)
– verslag van onze werkzaamheden

Exclusief:

– afvoeren naar afvalpunt/kringloopwinkel/etc.
– reiskosten van €0,19 per kilometer (bij afstand langer dan 15km)

Omdat ik helemaal kan afstemmen op jouw wensen, maak ik graag een prijs op maat.

Wat zeggen anderen?

‘Joyce heeft mij geholpen om mijn klaslokaal overzichtelijk en gestructureerd te maken. We hebben kasten opgeruimd en veel weggedaan wat ik al tijden niet had gebruikt. Door middel van het gebruik van bakken en manden, maar ook door een administratief systeem te bedenken, kreeg ik rust en overzicht op mijn werkplek. Niet alleen op school, maar ook thuis ben ik dit gaan toepassen. Een overzichtelijke werkplek geeft rust!’

Anouck, Leerkracht

‘Joyce heeft mij geholpen om de voorraadkast op te ruimen. Ik had geen overzicht op wat ik allemaal in huis had. Door de hulp van Joyce heb ik dat nu wel. Producten die over datum waren, hebben we weggegooid en de producten die we hebben bewaard, heb ik nu netjes en geordend in opbergbakken. Zo kan ik in één oogopslag zien wat er nog aanwezig is. Het was fijn om een steuntje in de rug te hebben. Ik kan nu met weinig moeite en tijd de voorraadkast opgeruimd houden en het hele gezin is er blij mee.’

Saskia

‘Joyce is bij ons thuis geweest. Wij voelden ons te gast in ons eigen huis met al dat speelgoed overal. Joyce heeft ons tips en inzichten gegeven waar we mee aan de slag zijn gegaan. Nu heeft de kamer een warme, gezellige sfeer en heeft het speelgoed een duidelijke opbergplek gekregen. Blij mee!’

Suzanne

‘Ik was al een tijdje op zoek naar handige organizers om mijn keukenkasten opnieuw mee in te delen. In de winkel vond ik de kwaliteit of het assortiment vaak niet voldoende. Op webshops vond ik het lastig om in te schatten of product wel wat voor mij zou zijn. Toen is Joyce bij mij thuis geweest met een set opbergproducten. Zij heeft producten laten zien en ze weet er veel over te vertellen. Daardoor kon ik een goede, weloverwogen keuze maken.’

Greet