Werkdruk coach

Op het werk aan de slag

Ook op je werkplek moet je zo nu en dan opruimen en ontspullen. Vaak schiet dit er bij in en heb je andere dingen die je aandacht vragen. Toch is het belangrijk om een rustige en overzichtelijke werkplek te hebben. Zo werk je fijner en productiever.

Heb je op je werk hulp nodig bij opruimen, administreren en plannen?

Neem contact met mij op, ik maak graag een plan van aanpak met je!

Speciaal voor leerkrachten en scholen in het basisonderwijs bied ik het volgende:

  • Workshops

  • Teamtraining

  • 1 op 1 coaching

  • Opruimsessies (klaslokaal en gehele school)

De leerkracht van tegenwoordig doet zoveel meer dan alleen lesgeven

Jij draait je hand er niet voor om een kinderboekenfeest te organiseren of om hulpouders te regelen voor het sinterklaasfeest. Oh, en vergeet de juffendag niet die nog even op het eind van het schooljaar geregeld moet worden. En dan vraagt die ene collega ook nog of je ‘even’ komt helpen met het kopieerapparaat.

Dit kan soms als veel aanvoelen. Deze randzaken kosten veel tijd, terwijl jij het liefste bezig bent voor je klas. Vind jij het lastig om prioriteiten te stellen in je taken? Neem eens contact met mij op en vraag naar wat ik voor je kan betekenen.

Voor directeuren:

Help jouw team om rust en overzicht te krijgen. Zorg voor een opgeruimde school.

Voor leerkrachten:

Vraag naar het scholingsbudget bij je directeur.

Wat zeggen anderen?

‘Joyce heeft mij geholpen om mijn klaslokaal overzichtelijk en gestructureerd te maken. We hebben kasten opgeruimd en veel weggedaan wat ik al tijden niet had gebruikt. Door middel van het gebruik van bakken en manden, maar ook door een administratief systeem te bedenken, kreeg ik rust en overzicht op mijn werkplek. Niet alleen op school, maar ook thuis ben ik dit gaan toepassen. Een overzichtelijke werkplek geeft rust!’

Anouck, leerkracht

‘Joyce heeft mij geholpen om de voorraadkast op te ruimen. Ik had geen overzicht op wat ik allemaal in huis had. Door de hulp van Joyce heb ik dat nu wel. Producten die over datum waren, hebben we weggegooid en de producten die we hebben bewaard, heb ik nu netjes en geordend in opbergbakken. Zo kan ik in één oogopslag zien wat er nog aanwezig is. Het was fijn om een steuntje in de rug te hebben. Ik kan nu met weinig moeite en tijd de voorraadkast opgeruimd houden en het hele gezin is er blij mee.’

Saskia